Tuesday, August 14, 2012

Πίσω στην Αθήνα με trailer για Cloud Atlas & Killing Them Softly

Μετά από ένα μήνα διακοπών κατά τις οποίες οι προβολές ταινιών ήταν αισθητά λιγότερες κατά την επιστροφή μου βρήκα τρέιλερ για 2 από τις ταινίες που παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το τρέιλερ του Cloud Atlas, το οποίο σκηνοθέτησαν οι δημιουργοί των Matrix και Run Lola Run. Η ταινία παρουσιάζει 6 ιστορίες που απέχουν μεταξύ τους χρονικά (παρόν-παρελθόν-μέλλον) και στις οποίες πρωταγωνιστούν οι ίδιοι ηθοποιοί σε διαφορετικούς χαρακτήρες. Ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της σεζόν λόγω του τεράστιου μπάτζετ(πάνω από 100εκ) και της θεματολογίας που δεν ξέρω αν θα τραβήξει πολύ κόσμο. Το εντυπωσιακό τρέιλερ παρακάτω.


Κυκλοφόρησε επίσης το τρέιλερ για μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς,το Killing Them Softly. Σκηνοθετημένο από το Αndrew Dominik που μας έδωσε το αριστουργηματικό The Assasination of Jesse James by the Coward Robert Ford και με πρωταγωνιστή μεταξύ άλλων (πολλές αγαπημένες φάτσες εμφανίζονται) τον Brad Pitt,ο οποίος συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις με τις εξαιρετικές επιλογές που κάνει σε ταινίες.. Το Killing Them Softly θα κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα και Αμερική.


No comments:

Post a Comment